Autopesut

Kaikki autopesut ovat harjattomia ja tehdään käsin, jotta harja ei vahingoita autosi maalipintaa. Ajoneuvon siivoukseen sisältyy imurointi, tekstiilien puhdistus ja/tai tahrojen poisto. Ajoneuvon raikastamisella voidaan vähentää tunkkaisuutta ja hajuja. Kaikki vahaukset tehdään käsin.

Maalaukset

Maalauksia voidaan tehdä lähes kaikenlaisia. Pienimpiä ovat esimerkiksi kiveniskemät, naarmut ja ruostekorjaukset, isoimpia ovat koko auton ylimaalaukset. Myös muiden ajoneuvojen maalaus onnistuu, aina polkupyöristä moottoripyöriin ja hevoskärryistä henkilöautoihin.

Huollot

Suoritamme kausi-, katsastus- ja perushuollot. Kuluneet, vioittuneet tai epäkuntoiset osat, esimerkiksi laturi tai vesipumppu, ym. voidaan vaihtaa joko asiakkaan itse hankkimiin, tai meidän kauttamme tilattuihin osiin.

Kolarivauriot


Kolarivaurioiden; peltien suoristaminen, puskureiden korjaus/vaihto, rikki menneiden osien vaihto tai korjaus, sekä paikkamaalaukset ja mahdolliset osien hankinnat.


Customointi

Customoinnissa, eli ”tuunaamisessa”, ajoneuvon näyttävyyttä ja toimivuutta sisä- ja ulkopuolelta muokataan asiakkaan toiveiden mukaisesti uniikiksi kokonaisuudeksi aina suunnittelusta toteutukseen. Jos esimerkiksi ajoneuvon äänentoistojärjestelmää päivitetään, voidaan tehdä sisustukseen istuvat koteloinnit uusille elementeille tai tehdä ja laittaa ajoneuvoon korisarja; puskurit, sivuhelmat ja takaspoileri, jotka muuttavat ajoneuvon ulkonäköä ja lisäävät aerodynaamista suorituskykyä

Ruostekorjaus

Ajoneuvon runkorakenteiden ruostuessa voidaan sinne tilalle vaihtaa hitsaamalla uutta peltiä ja tehdä ruostesuojauksia, sekä tarvittaessa suorittaa paikkamaalauksia, jotta ajoneuvon ulkonäkö ei kärsi paikkauksista.

Performance

Performancessa ajoneuvon suorituskykyä ja ajettavuutta parannetaan, esimerkiksi vaihtamalla jäykempi ja matalampi alusta, tehokkaammat jarrut ja lisäämällä moottorin tehoja.

Omat projekit

Rakennamme myös omia projekteja ja kilpa-autoja. Mikäli olet kiinnostunut sponsoroimaan tai tekemään yhteistyötä kyseisiin projekteihin liittyen, otathan yhteyttä

Automyynti

Ostamme, kunnostamme ja myymme myös ajoneuvoja, katso myynnissä olevat kohteemme tästä.

Meillä panostetaan asiakastyytyväisyyteen ja rehellisyyteen ja kaikki palvelumme pyritään saamaan vastaamaan asiakkaiden tarpeita.